Jord og anlæg

Vi er eksperter i større opgaver, når der skal graves ud, byggemodnes eller terrænreguleres. Vi klarer også opgaven, når der skal laves belægningsarbejde, stabiliseres eller anlægges indkørsler, terrasser eller veje.

Støbning

Vi har stor ekspertise og erfaring indenfor alle former for betonarbejde fra støbning af fundamenter, gulve og vægge over renovering og fundamentsforstærkning til in situ. Hellbrecht Entreprise ApS løser også mindre opgaver som reparation af kældergulve, sokler eller ved etablering af trapper og mure.

Kloak

Hellbrecht Entreprise ApS er autoriseret kloakfirma og har stor erfaring på området, hvor vi blandt andet tager os af rørlægning, installation af nye afløb samt udvidelse eller reparation af eksisterende kloakanlæg.

Byggepladsindretning

Vi har mange års erfaring med indretning af byggepladser, hvor vi kan assistere med både teknisk og praktisk ekspertise, så pladsen lever op til reglerne på området. Hellbrecht Entreprise ApS er desuden vant til at gå til hånde og udfører effektivt pladsmandsarbejde.